+31 (0) 6 50284215 a.zijlstra95@chello.nl
Selecteer een pagina

Sponsors

Lenta supermarkten Rusland

Lenta Rusland, Sint Petersburg. Supermarktketen. Sinds dit jaar ondersteunt Lenta grotere en kleinere projecten en activiteiten van de stichting Vrienden van Sint Petersburg.

click hier voor de site

Port of Rotterdam

Rotterdam en St. Petersburg onderhouden als havens en steden goede betrekkingen met elkaar. Een groot aantal (lijn-)diensten zorgt voor een groeiend transport van goederen tussen beide havens. Overigens zijn St. Petersburg en Rotterdam ook zustersteden.

click hier voor de site

Heineken Rusland

De geschiedenis van Heineken begint in 1864, als Gerard Adriaan Heineken in het hart van Amsterdam een kleine brouwerij overneemt. Sedertdien hebben drie generaties Heineken gezorgd voor een enorme expansie van het merk. In Rusland is Heineken sterk aanwezig. Heineken heeft o.a. de Sobol (merken: Sobol en Zhigulevskoye), Shikhan (merken: Sedoy Ural, Shikhan en Solyanaya Pristan) en Volga (merken Okskoye, Rusich en Volga) Brouwerijen overgenomen.

click hier voor de site

Lg Electronics Russia

In de bedrijfsvisie van het Zuid-Koreaanse LG staat de levering van innovatieve digitale producten en diensten voorop. Voorwaarde is dat de klant volledig tevreden moet zijn. Als gevolg daarvan is de bedrijfsslogan “Life’s Good”, hetgeen ook tot uiting komt in het bedrijfslogo.

click hier voor de site

Bulthaup

Bulthaup heeft de passie en de daadkracht om zijn tijd ver vooruit te zijn. De dragende kracht van de eigen bedrijfsfilosofie en de diep gewortelde behoefte om te blijven innoveren zijn bepalend voor ons handelen. Het is altijd de mens die centraal staat in ons werk. Alles draait om diens wensen en behoeften, tegen de achtergrond van een tijd die continu in beweging is.

click hier voor de site

Wilhelmina E. Jansen Fonds

De Stichting Wilhelmina E. Jansen Fonds stelt zich ten doel de
culturele betrekkingen tussen Rusland, met name Sint Petersburg, en Nederland te bevorderen. Het fonds tracht dit doel te bereiken door een dynamische uitwisseling van mensen en ideeën, waardoor wederzijds begrip en respect worden bevorderd en er een vruchtbare voedingsbodem wordt gecreëerd voor verdere samenwerking.

click hier voor de site

Bloemenbureau Holland

Het Bloemenbureau is onderdeel van een krachtig keten.
De sector (veredeling, teelt en handel) is opdrachtgever
én afnemer tegelijk. Met geld van de sector investeren
wij in marketing en promotie van het assortiment uit
Nederland. Om de afzetmogelijkheden tot ver over de
landsgrenzen te vergroten en de afzet te stimuleren.

click hier voor de site

Juralink

In order to ensure the delivery of optimal and integrated services to our clients, we have set up a joint venture named Juralink-G-nius in St. Petersburg. As a partner in this venture Juralink renders all legal services and G-nius offers support in the bookkeeping of Russian entities.

click hier voor de site